Bootduik events (winter editie)

WINTER Events. 

Duikevenementen in de winter? Natuurlijk. Met winterse ingrediënten zoals een kampvuur, hete soep en de beste hotdogs+++ van de chef, freak choco's, jerk style BBQ chicken etc.....0m je warm te houden, of om je op te warmen na een heerlijke duik in het kristalheldere  water dat zo kenmerkend is voor de Vinkveense Plassen in deze periode. 

We staan weer garant voor een heerlijke ongedwongen sfeer, mooie verhalen en heerlijke duiken. Weer of "geen" weer!

Snel boeken

Wij verzorgen bootduik events  met 2 boten en maximaal 12 duikers per boot op de Vinkeveense plassen. 

Onze komende duik events:

  • 8/1 2023   nieuwjaarsduik met specials van de BBQ (kosten bedragen 15,00 euro pp.)
  • 22/1 2023 dive & desert met Freak choco's (kosten bedragen 15,00 euro pp.)
  • 12/2 2023 dive & the best Hotdogs in town (kosten bedragen 22,50 euro pp.)
  • 26/2 2023 dive & jerk style BBQ chicken.(kosten bedragen  27,50 euro pp.)

Natuurlijk worden alle events aangekleed met een krachtig brandend kampvuur om ons weer op te warmen na een waarschijnlijk toch wel frisse winterduik)

Heb je geen eigen duikuitrusting? Wij verhuren complete duiksets incl. natpak, BCD, automaat, lood, vinnen, masker, schoentjes en cilinder (excl. vulling) voor 50 euro per dag. Tevens verhuren wij komplete technische duiksets. 

Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer, Trimix en Argon. 

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

 


Ken je dit al van ons?

Direct naar onze webshop
PADI Duikopleidingen
Diving, Burgers & Drinks
Diving, Burgers & Drinks
GUE training