Bootduiken en evementen

Bootduiken op de vinkeveense plassen

Snel boeken

Wij verzorgen bootduiken met 2 boten met maximaal 12 duikers per boot op de Vinkeveense plassen. Tevens kun je bij ons terecht voor avond- en nachtduiken. 

Heb je een tijd niet gedoken........... via de volgende LINK naar begeleide duik kun je begeleiding boeken van een Divemaster of instructeur. 

Heb je geen eigen duikuitrusting? Wij verhuren complete duiksets incl. natpak, BCD, automaat, lood, vinnen, masker, schoentjes en cilinder (excl. vulling) voor 50 euro per dag. Tevens verhuren wij komplete technische duiksets. 

Op woensdag t/m vrijdag varen wij met groepen vanaf 8 duikers. (als groep aanmelden via info@scuba-academie.nl). Dit doen wij gedurende de periode mei t/m september. Wij varen dan maximaal 4 keer per dag uit met maximaal 12 duikers per boot per keer. 

In het weekend en eventueel andere dagen varen wij conform onze vaste vertrektijden. Zie hiervoor onze agenda. 

Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer, Trimix en Argon. Na het duiken is het heerlijk napraten op ons terras aan het water!

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

Prijzen

  • Bootduik per keer 17,50 euro*
  • Dubbele duik 30,00 euro*
  • Duikbegeleiding door DM of instructeur van Scuba-Academie 60,00 euro per duik. 
  • Duikdag met 2 x duiken, lunch en BBQ 57,50 euro pp* (vanaf 10 personen)*
  • Duikdag met 2 x duiken en lunch 38,50 euro pp* (vanaf 10 personen)*
  • (Weekend)arrangement (vanaf 10 personen) met 1x overnachting, 4x bootduiken, onbijt, 2x lunch, 2x BBQ 190,00 euro pp

* Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting

* Groeparrangementen tevens aanmelden via email. 


Ken je dit al van ons?

Direct naar onze webshop
PADI Duikopleidingen
Diving, Burgers & Drinks
Diving, Burgers & Drinks
GUE training