Bootduiken

Bootduiken op de vinkeveense plassen

SNEL BOEKEN.

Wij verzorgen dagelijks bootduiken op de Vinkeveense plassen. Tevens kun je bij ons terecht voor avond- en nachtduiken. In het weekend varen wij gedurende het zomerseizoen, april t/m oktober 2 tot 3 keer per dag uit met maximaal 16 duikers per boot per keer. Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer, Trimix en Argon. Na het duiken is het heerlijk napraten op ons terras aan het water!

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

Prijzen
Bootduik per keer 12,50 euro*
Dubbele duik 22,50 euro*
Duikdag met 2 x duiken, lunch en BBQ 48,50 euro pp*
Weekend arrangement (vanaf 10 personen) met 1x overnachting, 4x bootduiken, onbijt, 2x lunch, 2x BBQ 145,00 euro pp 

 

* Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting