Bootduik events!

Onze bootduikevents. 

Regelmatig organiseren wij bootduikevents.  

Events hebben steeds een ander thema. Het leuke van een event is dat inschrijvingen individueel of per team mogelijk zijn.

NIEUW! De PUB QUIZ van Scuba-Academie. 

We staan  garant voor een heerlijke ongedwongen sfeer, mooie verhalen en heerlijke duiken. Weer of "geen" weer!

Snel boeken

Onze komende duikevents:

  • 29/4 2023 Scuba's Pub Quiz. Duiken, Pub Quiz en BBQ.  (kosten bedragen 37,50 euro pp.)
  • 24/6 2023 DOPduik: een jaarlijkse traditie van Scuba-Academie in Vinkeveen. Op zaterdag 24 juni is het zo ver, de boot vertrekt om 6 uur!

 

Natuurlijk worden alle events aangekleed met een krachtig en sfeervol brandend kampvuur. 

Heb je geen eigen duikuitrusting? Wij verhuren complete duiksets incl. natpak, BCD, automaat, lood, vinnen, masker, schoentjes en cilinder (excl. vulling) voor 50 euro per dag. Tevens verhuren wij komplete technische duiksets. 

Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer, Trimix en Argon. 

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

 


Ken je dit al van ons?

Direct naar onze webshop
PADI Duikopleidingen
Diving, Burgers & Drinks
Diving, Burgers & Drinks
GUE training