Bootduik events!

Regelmatig organiseren wij (duik)duikevents. Altijd een met een speciaal thema.  Hieronder een overzicht van de eerstvolgende events. 

Zondag 10 maart "Try out dive"

DPV's, vinnen, wings, automaten sets, droogpakken, shearwater computers, lampen, alles is uit te proberen. Met je buddy of onder begeleiding van een van onze staff leden, uiteraard met de benodige uitleg vooraf.

Kosten voor deze duik zijn € 20,- de demo materialen, de eventuele begeleiding zijn kosteloos. Na aanmelding graag een mail naar ons sturen, met wat je wil uitproberen. Dit gezien we met sommige producten beperkte aantallen beschikken.

Schrijf je via onderstaande link in: 

https://www.supersaas.nl/schedule/scuba-academie/(Duik)__evenementen

Je kunt je individueel inschrijven of als groep. Wij staan garant voor een ontspannen event, gezelligheid, goed eten en drinken en een gezonde dosis educatie. Als je een duikbrevet hebt kun je meedoen. Wij zijn er voor alle duikers.

 Heb je geen eigen duikuitrusting? Wij verhuren complete duiksets incl. natpak, BCD, automaat, lood, vinnen, masker, schoentjes en cilinder (excl. vulling) voor 55 euro per dag. Tevens verhuren wij komplete technische duiksets. 

Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer en Trimix. 

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

 


Ken je dit al van ons?

Ammonite Democenter
Test een Ammonite lamp voor je koopt!
PADI Duikopleidingen
DUIK evenementen SCUBA-ACADEMIE
Diving, Burgers & Drinks
Direct naar onze webshop
GUE training