Bootduiken

Bootduiken op de vinkeveense plassen

Vanwege COVID-19 duiken wij met een aangepast en door de Gemeente De Ronde Venen goedgekeurd protocol. Dit protocol kun je downloaden en inzien middels een link onderaan deze pagina. 

Snel boeken

Wij verzorgen bootduiken met 3 boten op de Vinkeveense plassen. Tevens kun je bij ons terecht voor avond- en nachtduiken. 

Op woensdag t/m vrijdag varen wij met groepen vanaf 10 duikers. (als groep aanmelden via info@scuba-academie.nl). Dit doen wij gedurende de periode mei t/m september. Wij varen dan maximaal 4 keer per dag uit met maximaal 8 duikers per boot per keer. 

In het weekend en eventueel andere dagen varen wij conform onze vaste vertrektijden. Zie hiervoor onze agenda. 

Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer, Trimix en Argon. Na het duiken is het heerlijk napraten op ons terras aan het water!

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

Prijzen

  • Bootduik per keer 15,00 euro*
  • Dubbele duik 25,00 euro*
  • Duikdag met 2 x duiken, lunch en BBQ 55,00 euro pp*
  • (Weekend)arrangement (vanaf 10 personen) met 1x overnachting, 4x bootduiken, onbijt, 2x lunch, 2x BBQ 170,00 euro pp

* Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting


Ken je dit al van ons?

PADI Duikopleidingen
GUE training
GUE training