Bootduiken op de Vinkeveense plassen

Bootduiken bij Scuba-Academie

SNEL BOEKEN

Wij verzorgen bootduiken op de Vinkeveense Plassen  met 2 boten en maximaal 12 duikers per boot op de Vinkeveense plassen. 

Heb je geen eigen duikuitrusting? Wij verhuren complete duiksets incl. natpak, BCD, automaat, lood, vinnen, masker, schoentjes en cilinder (excl. vulling) voor 50 euro per dag. Tevens verhuren wij komplete technische duiksets. 

Heb je een tijd niet gedoken, of duik je sowieso liever onder begeleiding van een pro? Stuur ons dan een mail naar info@scuba-academie.nl. Voor 75,00 euro per persoon regelen wij dan de begeleiding van een instructeur of divemaster. 

Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig. Wij beschikken over een vulstation met perslucht en Nitrox 32 op buffer en Trimix.  

De Vinkeveense plassen zijn een ideale locatie voor de veeleisende duiker. Helder water, een rijk onderwaterleven, een prachtig onderwater landschap en scheepswrakken. Duiklocaties zijn er voor de beginnende duiker en de vergevorderde duiker met een varierende diepte en moeilijkheidsgraad. Kortom, voor iedere duiker is er een geschikte duiklocatie.

Het duiken vanaf onze speciaal ingerichte zeer stabiele boten biedt veel voordelen. We duiken nooit in het stof van andere duikers en kunnen volop genieten van de natuur, ruimte en rust.

Kosten:

  • 1 x duiken 20,00 euro per duiker
  • 2 x duiken 37,50 euro per duiker
  • 2 x duiken en lunch 48,50 euro per duiker*
  • 2 x duiken, lunch en bbq 73,50 euro per duiker*. 
  • Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting
  • Weekend arrangementen vanaf 205,00 euro per duiker*. (4 x duiken, overnachting, ontbijt, 2 x lunch en 2 x warme maaltijd)

* deze arrangementen zijn alleen beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. 


Ken je dit al van ons?

Ammonite Democenter
Test een Ammonite lamp voor je koopt!
DUIK evenementen SCUBA-ACADEMIE
Diving, Burgers & Drinks