TDI technisch duiken

TDI is de grootste technische duikorganisatie ter wereld. Als een van de eerste bureaus die training geven in duiken met gemengd gas en rebreathers, wordt TDI gezien als een vernieuwer van zowel duiktechnieken als programma's die voorheen niet beschikbaar waren voor het grote publiek.

Training met TDI heeft duikers de mogelijkheid geboden om wrakken als de Andrea Doria, Lusitania en de Prince of Wales te beduiken. TDI-duikers hebben grotten in Spanje, Australië en Mexico verkend en assisteerden als ondersteunende duikers bij wereldrecord freedives in de Rode Zee.

De professionals van TDI voldoen aan de hoogste standaard om kwaliteitstrainingen over de hele wereld te garanderen. Dit betekent dat als duiker die een TDI-cursus volgt, uw instructeur zijn ervaring en kennis heeft gedocumenteerd voordat hij die classificatie behaalt. Als instructeurskandidaat die een TDI-cursus volgt, zal uw TDI-instructeurstrainer alle stappen hebben doorlopen om het hoogste opleidingsniveau te bereiken dat TDI biedt.

TDI zet zich in om trainingen van de hoogste kwaliteit aan te bieden, ondersteund door de nieuwste materialen met de meest up-to-date informatie en technieken. Het materiaal van TDI is geschreven door auteurs die het soort duiken waar ze over schrijven zelf uitvoeren. 

 


Ken je dit al van ons?

Direct naar onze webshop
Winkel
"Dive Experience Center"