PADI duikopleidingen

Scuba-Academie is het enige PADI FIVE STAR duikcentrum wat direct is gelegen aan de Vinkeveense Plassen.

Bij ons kun je terecht voor alle duikopleidingen van PADI. Zowel beginnende duikers als vergevorderde duikers. 

Ons team van instructeur bestaat uit zeer actieve (technische) duikers. Naast dat wij natuurlijk veel duiken op onze thuisbasis "de Vinkeveense Plassen"  zijn wij regelmatig te vinden in grotten, op uitdagende wrakken en exploratie projecten. Passie en Ervaring staan garant voor de leukste en meest leerzame opleidingen. 

PADI Five Star Duikcentrum

PADI Five Star-duikcentra zijn vooruitstrevende duikcentra die een volledig aanbod aan PADI-duikcursusprogramma's en vele duikervaringen bieden, een ruime keus aan duikuitrusting hebben en duikers stimuleren om verantwoord met de onderwaterwereld om te gaan. Deze duikcentra blinken uit in hun dienstverlening aan duikers, hebben een professionele reputatie en promoten op actieve wijze het recreatief duiken, snorkelen, duikreizen en milieubescherming. PADI Five Star Dive Centers hangen het PADI-systeem van duikinstructie aan en bieden regelmatig vervolgcursussen aan om duikers de mogelijkheid te geven hun duikvaardigheden en –kennis aan te scherpen en uit te breiden. Deze duikcentra zijn actief in de gemeenschap, zijn toegewijd om klanten geweldige duikervaringen te bieden en streven naar (hoge) klanttevredenheid.

Scuba-Academie maakt deel uit van V.O.F. Jachthaven Achterbos. Wij zijn aangesloten bij de Hiswa. Op alle verkopen, leveringen en verhuur of in bruikleen geven van duikuitrustingen bij opleidingen zijn de HISWA voorwaarden van toepassing.


Ken je dit al van ons?

Bootduiken
Ammonite Democenter
Test een Ammonite lamp voor je koopt!
DUIK evenementen SCUBA-ACADEMIE
Diving, Burgers & Drinks
Direct naar onze webshop
Introductie duik
Winkel
"Dive Experience Center"