Scuba-Academie 5***** PADI CENTRUM

31 januari 2018

Scuba-Academie is aan het vernieuwen. 

We zijn niet alleen een kersvers PADI centrum, maar openen daarnaast ook ons PADI Freedive center en een zwem academie voor lange afstand zwemmers. 

Natuurlijk verliezen we onze roots niet. We zijn nog steeds trots op onze samenwerking met NAUI en zijn  GUE dive center. 

Scuba-Academie is er voor alle duikers, buitenwaterzwemmers en free-divers. 

We willen werelden samenbrengen in een complete beleving op- en onder water. Onze locatie aan het water is daar natuurlijk enorm belangrijk bij. Inmiddels hebben we 3 boten waarvan we kunnen bootduiken, training geven etc... De winkel wordt verbouwd en omgetoverd tot een Shop in Shop brandstore met Halcyon, Santi, Ursuit, Scubapro, Ammonite en andere topmerken. 

Projecten zijn belangrijk om duikers meer beleving mee te geven. Wij ondersteunen GhistFishing en In de Noordzee, 2 prachtige initiatieven. Regelmatig organiseren wij project duiken in Vinkeveen om de onderwaterwereld en de wrakken van Vinkeveen te documenteren. 

12 keer per jaar organiseren wij workshops voor duikers met steeds wisselende onderwerpen. 

Workshops en Project duiken kun je vinden op onze kalender. Op onze website kun je direct je plek voor deelname veilig stellen.  

Wij zijn blij met onze vernieuwingen en hopen jullie binnenkort te mogen ontvangen bij ons centrum. 

 

Naar het overzicht